Меню Закрити

«Майбутнє якості вищої освіти» Щорічна конференція Британського агентства QAA

Співробітництво з іноземними партнерами задля обміну досвідом та ідеями, впровадження передових практик, – є важливим елементом ефективного розвитку національної системи забезпечення якості.

13-14 вересня відбувалась щорічна конференція Британського агентства із забезпечення якості QAA, на якій Національне агентство представила Наталія Стукало. Цьогорічна тема конференції – «Майбутнє якості вищої освіти».
Під час заходу обговорювались проблеми створення сприятливого освітнього середовища, вимоги до оцінювання в епоху штучного інтелекту та його вплив на академічну доброчесність, важливість якісної освіти в рамках сталого розвитку. Також піднімалися такі важливі теми як ефективна цифрова трансформація освіти, відповідність освітніх програм вимогам ринку праці та, власне, обговорювались перспективи розвитку забезпечення якості вищої освіти у майбутньому.

Подібні заходи – це чудова можливість обговорити найактуальніші питання і тренди у сфері вищої освіти, аби разом будувати майбутнє якості та розвитку освіти!