Меню Закрити

Засідання Консультативної ради

Задля ефективного забезпечення якості вищої освіти та постійного зовнішнього оцінювання нашої діяльності надзвичайно важливо координувати свою роботу з провідними міжнародними інституціями та отримувати оцінку наших дій. Важливу і ефективну взаємодію з міжнародною спільнотою допомагає реалізовувати Консультативна рада Національного агентства, до складу якої входять провідні закордонні фахівці, які є визнаними експертами у галузі забезпечення якості вищої освіти.

Так, 7 вересня відбулось чергове засідання Консультативної ради Національного агентства.
На початку засідання голова консультативної ради Ієн Велч та голова Національного агентства Андрій Бутенко закцентували увагу на цінності постійного зовнішнього моніторингу діяльності Національного агентства не зважаючи на воєнний стан. Заступниця голови Національного агентства Наталія Стукало презентувала основні здобутки діяльності Національного агентства за 2023 рік та окреслила основні виклики, що стоять перед нашою командою.

У плідній дискусії члени Консультативної ради висловили ідеї, поради та пропозиції щодо майбутнього розвитку якості вищої освіти України та висловили свою підтримку Українському народові.

Національне агентство завжди прислухається до корисних порад та рекомендацій і щиро вдячне за важливий внесок Консультативної ради у вдосконалення процедур забезпечення якості вищої освіти в Україні.