Меню Закрити

Зустріч членів GAIN

Дотримання академічної доброчесності – один з аспектів якості освіти. Національне агентство співпрацює з іноземними партнерами та міжнародними організаціями з метою обміну інформацією щодо сприяння дотримання академічної доброчесності.

11 вересня відбулась зустріч членів GAIN (Глобальної мережі академічної доброчесності), яку відвідало більше 30 представників агентств із забезпечення якості вищої освіти та університетів з усього світу. Національне агентство представили заступниця Голови Наталія Стукало та провідна фахівчиня відділу звʼязків з громадськістю та міжнародного співробітництва Олена Лобань. Окрім координації внутрішньо-організаційних питань, було представлено інноваційні практики та нові дослідження з академічної доброчесності. Доктор Сара Ітон розповіла про негативний вплив на академічну доброчесність креденціалізму (оцінювання працівника на основі наявності в нього певного рівня освіти або наукового ступеня). Зінат Реза Хан презентувала шлях, виклики, переваги та важливість створення Центру академічної доброчесності в Обʼєднаних Арабських Еміратах.

У ході дискусії учасники вебінару висловили свої враження та визначили подальші плани розвитку організації задля подолання існуючих проблем.