Меню Закрити

Міжнародний форум університетського консорціуму Unite

Інтеграція українських університетів в європейський академічний простір освіти, науки та інновацій є стратегічною метою для забезпечення стабільного розвитку України.

Андрій Бутенко та Наталія Стукало взяли участь у міжнародному форумі університетського консорціуму Unite! «VIII Unite! Dialogue» у Вроцлавській політехніці. Основний акцент форуму – поширення співпраці та інтеграції в екосистемах європейських університетів для стимулювання інновацій, ефективності та сталого розвитку. Метою заходу є створення платформи для обміну ідеями та спільного формування якісної вищої освіти. Захід об’єднав представників європейських університетів, освітнього менеджменту та студентів. Поміж іншого, лідери консорціуму наголосили на важливості залучення українських університетів до реалізації спільних проєктів у запровадженні інновацій.

Національне агентство підтримує євроінтеграційні процеси в академічній сфері та постійно працює над імплементацією кращих практик в національну систему забезпечення якості вищої освіти.