Меню Закрити

Чергова зустріч членів Мережі агентств забезпечення якості вищої освіти Центральної та Східної Європи (CEENQA)

Співпраця з іноземними агентствами у межах міжнародних організацій з метою обміну досвідом та ідеями, впровадження передових практик, є ключовим компонентом стійкого розвитку національної системи забезпечення якості, у відповідності зі стандартами європейського освітнього простору.

20 вересня відбулась чергова зустріч членів Мережі агентств забезпечення якості вищої освіти Центральної та Східної Європи (CEENQA). Захід відвідали члени Національного агентства Олександр Длугопульський та Тетяна Татарчук, провідна фахівчиня відділу супроводу експертів Оксана Требенко та провідна фахівчиня відділу зв’язків з громадськістю та міжнародного співробітництва Олена Лобань.

Під час зустрічі обговорювались питання поточної діяльності організації, а також актуальні теми забезпечення якості. Весна Додікович-Юркович розповіла про ініціацію глобального дослідження щодо значення регіональних мереж забезпечення якості, в межах INQAAHE, запросивши долучитись усіх бажаючих. Діяльність систем забезпечення якості вищої освіти на Західних Балканах була описана Тіною Саріч, директоркою організації з реформування освіти в Південно-Східній Європі ERI SEE.
Хасан Бічак розповів про систему освіти та забезпечення якості у Туреччині, а також презентував нове турецьке агентство STAR.

Національне агентство вдячне колегам за продуктивну зустріч, обмін досвідом та конструктивну дискусію.