Меню Закрити

Міжнародна науково-практична конференція до 30-річчя Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем’янчука

19 жовтня Ганна Денискіна, керівниця відділу акредитації освітніх програм Національного агентства, взяла участь у Міжнародній науково-практичній конференції до 30-річчя Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем’янчука. Лейтмотивом конференції стала дискусія щодо інноваційних досліджень та перспектив розвитку науки і техніки у XXI столітті. На секційних засіданнях з представниками регіональних ЗВО та делегатами від університетів Польщі, Угорщини та Чехії було обговорено актуальні проблеми покращення якості освітніх програм, ролі міжнародних стейкголдерів в їх удосконаленні, а також питання повноти й актуальності надання закладами інформації у відомостях про самооцінювання освітньо-наукових програм.

Від імені Голови Національного агентства Андрія Бутенка, адміністрації університету було вручено вітальний адрес з нагоди ювілею, де відзначено плідну співпрацю науково-педагогічних працівників та здобувачів університету, які є експертами Національного агентства й активно беруть участь в експертизах освітніх програм.