Меню Закрити

Deep Dialogues-2023. Побудова стійкого майбутнього: забезпечення інклюзивної та сталої якості вищої освіти

В рамках програми Going Global Partnerships 18-20 жовтня відбувся захід «Deep Dialogues-2023. Побудова стійкого майбутнього: забезпечення інклюзивної та сталої якості вищої освіти», організатором якого є British Council в партнерстві з Агентством із забезпечення якості вищої освіти (QAA, Велика Британія) та Advance HE (Велика Британія).

Основною ціллю заходу є поглиблення діалогу та співпраці між стейкголдерами вищої освіти, поширення інноваційних підходів і інструментів розвитку інклюзивного та сталого забезпечення якості вищої освіти. Заступниця голови Національного агентства Наталія Стукало взяла участь у сесіях і зустрічах, в рамках яких відбувся обмін передовими ідеями і новаціями у сфері якості вищої освіти, забезпечення позитивного досвіду навчання студентів, використання штучного інтелекту у викладанні й оцінюванні, співпраці в процесі міжнародних акредитацій.

Взаємодія з іноземними партнерами є важливою складовою, що сприяє впровадженню новітніх підходів до розбудови якості вищої освіти в Україні.