Меню Закрити

Підписання Меморандуму про співпрацю між Міністерством внутрішніх справ та Національним агентством

Війна з російським агресором та загрози безпеці актуалізують потребу в підготовці сучасних та кваліфікованих фахівців для Національної гвардії, прикордонної служби, поліції, рятувальних служб, цивільної оборони тощо. У цьому випадку якість освіти та ступінь підготовки – це життя, як особисте, так і громадян навколо.

27 жовтня Андрій Бутенко та Олександр Хименко взяли участь у зустрічі керівництва МВС з очільниками закладів вищої освіти, що належать до їх сфери управління. Обговорювали шляхи вдосконалення якості освіти в ЗВО із специфічними умовами навчання, окремі аспекти акредитації освітніх програм та залучення представників таких ЗВО в ролі експертів з акредитаційних процедур.

Національне агентство висловлює вдячність організаторам та учасникам заходу, зокрема державному секретарю МВС Інні Ящук за постійну роботу в напрямку покращення якості освітніх програм та організацію зустрічі за підсумками якої було підписано Меморандум про співпрацю між Міністерством внутрішніх справ та Національним агентством. Це свідчить про ґрунтовну та тривалу співпрацю щодо підвищення якості в закладах вищої освіти зі специфічними умовами навчання.