Меню Закрити

Зустріч з французькими партнерами з Вищої ради з оцінювання наукових досліджень та вищої освіти (Hcéres)

Яким чином Національне агентство працює в умовах війни? Як відбувається процес проходження інституційної акредитації у закладах вищої освіти у Франції? Які практики ми можемо взяти за приклад від французької сторони?

Саме на цих питаннях зосередилися заступниця Голови Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Олена Єременко та колеги з Вищої ради з оцінювання наукових досліджень та вищої освіти (Hcéres), серед яких — керівниця відділу міжнародного співробітництва Софі Гійє, проєктна менеджерка зі співпраці з агентствами Амелі Бенсімон та операційний менеджер Ніколя Зорзін із Департаменту європейських та міжнародних справ, 13 лютого на зустрічі в головному офісі Hcéres в Парижі.

Подібний обмін досвідом у процесах забезпечення якості вищої освіти не лише поглибив розуміння найкращих європейських практик для подальшого впровадження Національним агентством стандартів ESG в українському освітньому середовищі, але й підкреслив налаштованість обох агентств на продовження плідної співпраці в межах Меморандуму про порозуміння, підписаного в червні 2020 року.