Меню Закрити

Зустріч членів Глобальної мережі академічної доброчесності

Національне агентство долучилося до чергової зустрічі членів Глобальної мережі академічної доброчесності (GAIN) 28 лютого. На початку сесії, учасники обговорили теми щодо удосконалення політик Мережі, покращення системи голосування та критеріїв вступу нових членів.

Важливими питаннями на сьогоднішній зустрічі були – розробка окремої сторінки на офіційному сайті GAIN із зібраними посиланнями та основною інформацією щодо всіх країн, які репрезентують 33 члени Мережі.

Грейнне Муні, представниця Ірландського агентства (QQI), зауважила, що в кожній країні і в кожного члена Мережі є унікальна інформація щодо впровадження та захисту академічної доброчесності. І було б чудовим кроком зібрати всі ці кращі практики на одному ресурсі.

Наприкінці зустрічі Ешлін Рест, представниця Ірландської мережі академічної доброчесності (NAIN), презентувала роботу організації в Ірландії, розповіла про законодавчі норми у сфері академічної доброчесності, принципи та настанови.

Нагадаємо, що Мережа офіційно була заснована у жовтні 2022 року за спільної ініціативи Ірландського (QQI) та Австралійського (TEQSA) агентств із забезпечення якості вищої освіти. Нині налічує 33 члени і щороку їх кількість продовжує зростати.
Національне агентство на постійній основі співпрацює з іноземними партнерами та міжнародними організаціями задля обміну досвіду та впровадження кращих світових практик у сфері академічної доброчесності в Україні.