Меню Закрити

Онлайн-зустріч новообраного складу галузевих експертних рад

28 лютого відбулась онлайн-зустріч новообраного складу галузевих експертних рад (ГЕР) з галузей знань 06 Журналістика, 16 Хімічна та біоінженерія та 21 Ветеринарна медицина.

Голова Національного агентства Андрій Бутенко привітав колег, підкресливши роль такого експертного майданчика, як ГЕР, важливість чіткої роботи та зваженості рішень.

«Без вашої підтримки, без вашої фахової думки в галузі та без вашої позиції Національне агентство не зможе прийняти справедливе рішення». — зауважив Андрій Бутенко під час свого вступного слова.

Далі Оксана Требенко, досвідчена тренерка Національного агентства, провела вебінар, де сфокусувала увагу на правилах та порядку організації роботи ГЕР під час акредитаційного процесу на кожному його кроці, що включають загальні засади організації та координування ГЕР, зміст їхньої діяльності, порядок дій і терміни виконання кожного кроку або його складових.

Наприкінці вебінару Леся Пізнюк, керівниця відділу супроводу ГЕР, представила новому складу ГЕР своїх колег, що надалі супроводжуватимуть їх в акредитаційних процесах, а Дар’я Чупіс, фахівчиня із супроводу ГЕР, провела презентацію про нюанси роботи в електронній системі, окресливши етапи роботи та відведений на це час.

Вітаємо новообраних колег та сподіваємось на плідну та професійну співпрацю!