Меню Закрити

Всеукраїнський круглий стіл з питань інституційної акредитації

12 квітня у Львівському національному університеті імені Івана Франка (ЛНУ ім. Івана Франка) відбувся Всеукраїнський круглий стіл з питань інституційної акредитації.

З вітальним словом виступили ректор ЛНУ ім. Івана Франка Володимир Мельник, заступник Міністра освіти і науки України Михайло Винницький та Голова Національного агентства Андрій Бутенко.

Виступи спікерів спонукали до жвавої відкритої дискусії, де всі учасники мали можливість обмінятися думками та запропонувати власне бачення мети і процедури інституційної акредитації.

Модерував круглий стіл Андрій Бутенко, спікери: Михайло Винницький, заступниця Голови Національного агентства Наталія Стукало, президент МБФ «Міжнародний фонд досліджень освітньої політики» Тарас Фініков, заступниця Голови Національного агентства Олена Єременко та проректор ЛНУ ім. Івана Франка Віталій Кухарський, — окреслили перспективи, проблеми та виклики запровадження інституційної акредитації в Україні.

Захід проводився у співпраці з Міністерством освіти і науки України, ЛНУ ім. Івана Франка, Міжнародним фондом досліджень освітньої політики та Міжнародним освітньо-науковим проєктом «Інноваційний університет і лідерство».