Меню Закрити

Розвиток юридичної освіти: світові стандарти викладання права в університетах та їх реалізація в України

«Завдання Національного агентства не дати оцінку. Ми не орган, який веде рейтингування. Наше завдання – допомогти університетам побачити свої слабкі сторони, щоб виправити їх, та  при нагоді, підсвітити топи», — зауважив Голова Національного агентства Андрій Бутенко під час дискусії «Сучасний контекст та виклики у системі вищої юридичної освіти України: бачення представників органів державної влади в сфері вищої освіти та їх консультативно-дорадчих органів».

11 квітня Андрій Бутенко взяв участь у дводенному заході «Розвиток юридичної освіти: світові стандарти викладання права в університетах та їх реалізація в України», організованого Школою права Українського католицького університету за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми USAID «Справедливість для всіх».

Ця подія об’єднала представників провідних українських правничих шкіл, державних органів, що здійснюють нагляд за вищою освітою, суб’єктів державного сектору, роботодавців та студентську спільноту, щоб продемонструвати та обговорити зусилля правничих шкіл України у впровадженні Інноваційного навчального плану підготовки фахівців за спеціальністю 081 «Право», а також започаткувати форум для обміну досвідом та кращими практиками з розвитку юридичної освіти.