Меню Закрити

Онлайн-семінари для експертів та членів ГЕР

З 9 по 22 вересня 2020 року Національним агентством було організовано та проведено онлайн-семінари на платформі Zoom для експертів та членів галузевих експертних рад. Спікерами заходу були: голова Національного агентства Сергій Квіт, його заступники: Олена Єременко, Наталія Стукало, керівник Секретаріату Михайло Винницький.

Під час вступного слова Сергія Квіта учасники дізналися про поточний стан справ Національного агентства в запровадженні нової парадигми забезпечення якості вищої освіти, про результати діяльності за рік та про співпрацю із міжнародними агентствами.

В рамках семінару висвітлили актуальні запитання, які виникали в процесі акредитації освітніх програм, серед яких: характеристики «хорошого» експерта та особливості його роботи під час карантинних реалій; підготовка якісного звіту; оновлений процес проходження акредитаційної справи та особливостей акредитацій PhD. Спікери провели аналіз опитувань щодо процедури акредитації та участі у ній експертів та членів галузевих експертних рад. Звісно ж, продуктивний семінар неможливо уявити без інтерактивів та зручного формату «питання-відповідь».

Дистанційний формат роботи вкотре переконує у зручності онлайн-семінарів, які надають можливість зібрати експертів та членів галузевих експертних рад з усієї України без загрози для здоров`я. Тому незабаром очікуйте наступні заходи, що обов`язково будуть сповнені плідної спільної роботи.

Запис онлайн-семінару можна переглянути за посиланням.