Меню Закрити

Вебінар «Актуальні питання забезпечення якості вищої освіти у закладах вищої освіти мистецького спрямування»

19 грудня Національне агентство, спільно з Державним агентством України з питань мистецтв та мистецької освіти, організувало вебінар «Актуальні питання забезпечення якості вищої освіти у закладах вищої освіти мистецького спрямування». Захід об’єднав понад 220 учасників, перш за все, гарантів освітніх програм, представників профільних підрозділів із забезпечення внутрішніх систем забезпечення якості вищої освіти ЗВО мистецького спрямування.

З вітальним словом на заході виступила виконуюча обов’язки Голови Державного агентства України з питань мистецтв та мистецької освіти Ольга Россошанська та членкиня Національного агентства, докторка мистецтвознавства Леся Смирна.

Керівник секретаріату Олександр Хименко розповів про правові засади системи забезпечення якості вищої освіти. Заступниця Голови Національного агентства Олена Єременко дала поради щодо розбудови внутрішньої системи якості в мистецьких закладах вищої освіти. Керівниця відділу акредитації освітніх програм Ганна Денискіна детально зупинилася на підготовці акредитаційної справи та основних кроках успішного проходження акредитаційної експертизи. Експертка Національного агентства Лідія Макаренко розповіла про роль стейкголдерів у формуванні освітніх програм за мистецькими спеціальностями.

Завершальною частиною вебінару стала Q&A сесія, побудована на актуальних питаннях забезпечення якості освіти.

Повний відеозапис вебінару буде незабаром опубліковано на YouTube каналі Національного агентства.