Меню Закрити

Регіональний методичний семінар: «Внутрішнє забезпечення якості як дієвий інструмент змін в університеті»

6 березня 2024 року Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти організовує регіональний методичний семінар: «Внутрішнє забезпечення якості як дієвий інструмент змін в університеті».

Захід проводиться у партнерстві з Житомирським державним університетом імені Івана Франка

Запрошуємо до участі в регіональному методичному семінарі освітян і науковців регіону, зацікавлених питаннями забезпечення якості вищої освіти, зокрема, гарантів освітніх програм, керівників та працівників підрозділів, відповідальних за внутрішню систему забезпечення якості вищої освіти, керівників університетів та структурних підрозділів.  

Під час регіонального семінару планується: 

  • обговорення ролі внутрішньої системи забезпечення якості в розвитку університету, місця постакредитаційного моніторингу в європейському векторі розвитку української вищої освіти, викликів реалізації інституційних політик внутрішніх систем забезпечення якості у ЗВО, використання AI та Big Data для підвищення якості викладання та навчання (на прикладі галузей 05 та 07)
  • презентація кращих практик функціонування внутрішньої системи забезпечення якості вищої освіти в українських закладах вищої освіти.

Проведення семінару планується в очному форматі. Звертаємо увагу, що кількість очних учасників обмежена.

Усі витрати та організаційні питання, пов’язані з відрядженням для участі в семінарі, зокрема, щодо проїзду, проживання і харчування, здійснюються учасниками за власний рахунок або за рахунок організації, що відрядила.

Для участі у семінарі та надання пропозицій (за бажанням) щодо презентації кращих практик вашого закладу вищої освіти щодо розбудови внутрішньої системи забезпечення якості вищої освіти просимо заповнити реєстраційну форму до 29 лютого 2024 року.

Програма заходу: